If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, че нещо разбирам от резби ама... виж по спаменето нямам равен... та в тоя ред на мисли да питам само...
Ве к'во ви пука каква е била резбата? Така или иначе ще се прави нова или ще се слага ремонтна резбова втулка... гледайте каква ще е резбата на това което ще завивате там а не каква е била... преди т'ва!
Виж ако ще се прави нова резбова втулка за оригинален щутцер, мерете каква е резбата на щутцера и правете вътрешната резба по нея... а външната... ми каквито инструменти имате и обезателно преди да завиете втулката на външната резба херметик има много продукти на "Локтайт"
Та те така... за една резба стана голям поменик!
Ако направиш друга резба, как ще навиеш оригиналния щутцер?
Трябва и него да го преработваш
Колега разпробивай го тоя отвор, набивай една бронзова втулка, нарязвай резбата и навивай. Стъпката е същата, като на долния отвор. Не му мисли повече.
Колега разпробивай го тоя отвор, набивай една бронзова втулка, нарязвай резбата и навивай. Стъпката е същата, като на долния отвор. Не му мисли повече.
Ако направиш друга резба, как ще навиеш оригиналния щутцер?
Трябва и него да го преработваш
Колега видяхте ли някъде какъв е щуцера който ще се навива? Щото аз не...
Определено тази резба не става!
Два варианта има:
1.Сменя се щуцера с по-голям диаметър и по него се прави новата резба на тялото.
2. Слага се резбова втулка ако ще се навива оригинален щуцер и отвора в тялото се пробива и нарязва според резбовата втулка.
И в двата начина има как да се измери... и то външна резба.
Смятам, че съм дал достатъчно ясен отговор и за мен тази тема е ... приключена
Приятен ден!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
By dudeslav:Ще се прави резбова втулка.Ако болта го имах нямаше да питам за стъпката на резбата нали?Ако болта на рейката за 145 е същия, имам такъв и мога там да премеря.
Comment